lørdag den 10. november 2012

At fejre en vægt med røde bøffer og hjemmekogte norske klejner

Når ens barn har ADHD og bliver behandlet medicinsk så er der en stor bivirkning man dagligt kæmper mod. Den hyppigste bivirkning med medicin er nemlig appetitløshed. Appetitløshed som i "jeg er aldrig sulten" og "jeg har ikke lyst til mad"

Vi har nu kæmpet i 6 år mod de bivirkninger og det er bare ikke sjovt, at skulle spise når man overhovedet ikke har lyst eller føler sult.

Hvis ikke man spiser så voksner man ikke... så nemt er det jo! Det er sku bare ikke så nemt at forklare ens barn.

Vi har prøvet alverdens ting, kun pålæg der kan smøres, piskefløde blandet i sødmælken, ekstra olie blandet i maden på tallerkenen. Vi har efterhånden fundet et leje hvor vi med hjælp fra proteindrik lige akkurat kan klare det. På den måde er hver vægtkontrol en sejr for når man ligger 2 streger under kurven for svær undervægt så er der ikke plads til at der ikke hele tiden er fokus på mad og vægt.


I går var en kontroldag som gik rigtig godt, så godt som i det er aldrig gået bedre. Hvor skønt er det ikke lige? Mega skønt skulle jeg hilse at sige :-)

Vægten blev fejret med røde bøffer og hjemmelavede norske klejner. Sidstenævnte kommer på bloggen en af de nærmeste dage.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar