søndag den 15. februar 2015

Amerikanske pandekagerEfter vores anden tur til USA har vi rigtigt fået smag for amerikanske pandekager. Derovre fik vi enten, vafler, pandekager eller french toast til morgen og det var bare SÅ godt.

Hjemme igen får vi dem nu ikke til morgenmad, men en søndag til frokost er de altså rigtig gode, og selvfølgelig spiser vi dem med koldt smør og lun ahornsirup.

Jeg bruger denne opskrift, som giver ca. 10 stk.

3 æg
120 g mel
1 tsk. bagepulver
1,5 dl. sødmælk
1 "nip" salt 
1 "nip" sukker

1. Start med at dele æggene og pisk æggehviderne stive.

2. Pisk derefter de øvrige ingredienser til en ensartet dej.

3. Vend de stiftpiskede hvider i dejen.

4. Smelt lidt smør eller margarine på en pande og bag 3-4 pandekager ad gangen. De skal være på størrelse med en underkop.

Server med iskoldt smør og lun ahornsirup.


3 kommentarer:

 1. Mmm, vi storelsker pandekager og vafler til morgenmad, og får det nok en gang om måneden. Typisk er børnene blevet spist af med havregrød kl. alt for tidligt, og så spiser vi luksusmorgenmad ved 9-10-tiden efter at have styrtet rundt med støvsuger og gulvskrubbe. Så har man altså også fortjent noget særligt.

  SvarSlet
 2. Det er simpelthen nogle af de lækreste pandekager, jeg nogensinde har smagt. Jeg er ellers ikke særligt vild med pandekager, men der røg en hel ned i går, da jeg stod og bagte dem. Tåler det dårligt, men kunne simpelthen ikke lade være. Tak for en lækker opskrift. :)

  SvarSlet
 3. You have a nice blog! I love it, I am very entertained and I learned a lot! I will follow all your posts everyday! You are a genius indeed and all of your words are meaningful, I will promote your blog to my friends and I am very sure they will also like your blog!

  Rugged Breed
  Hot Artz
  Move Igniter

  SvarSlet