tirsdag den 21. januar 2014

Kylling med broccolisalat



Dagens menu bestod af ovnstegt kylling (overlår) med en salat bestående af: broccoli, rødløg, æble, tørrede tranebær, sprødstegt bacon og en blanding af ristede mandler, pinjekerner og valnødder. Dressingen havde jeg rørt at 2 tsk. græsk yoghurt, 1 tsk. creme fraiche, 1 tsk. akaciehonning og 1 tsk. sød chilisovs.

Manden min er ny ud i det med broccoli, salat og dressing så han supplerede med en smule pasta. Teenageren var ovenud begejstret så resten er delt i 2 portioner til vores frokost i morgen.

I dag fik jeg handlet en del basisvarer til LCHF men mangler stadig af få fat i bl.a. loppefrøskaller og kokosolie. 

2 kommentarer:

  1. Ser lækkert ud 😋 nogengange kan man få et glas kokos olie/fedt i Netto, til 78,- det er noget billigere end andre steder, hvor det koster omkring en hund. Loppefrø skaller eller "husk" kan du få i Aurion, hvis det er varianten til at bage med. Den anden kan du få i alm supermarkeder 😊

    SvarSlet
  2. Ser lækkert ud 😋 nogengange kan man få et glas kokos olie/fedt i Netto, til 78,- det er noget billigere end andre steder, hvor det koster omkring en hund. Loppefrø skaller eller "husk" kan du få i Aurion, hvis det er varianten til at bage med. Den anden kan du få i alm supermarkeder 😊

    SvarSlet