Forleden fik vi "Wanna Be" forloren hare med parikakrydderede hasselbagte kartofler.
Jeg rørte en fars af:
500 g. hakket kyllingekød
1 stort løg
1 bundt finthakket frisk basilikum
2 tsk. tørret timian (havde intet frisk, ellers havde jeg brugt det)
1 æg
2-3 spsk. mel
2 tsk. salt
Derudover skal du bruge:
2 dl. mælk
kartofler
salt (til kartoflerne når du koger dem)
2 spsk. olie
1 spsk. paprika
1. Rør en lind fars af alle ingredienserne. Form farsen til et "brød" og placer den i et ovnfast fad.
2. Hæld 2 dl. mælk ved og sæt det i ovnen ved 180 grader i ca. 35 min.
3. Vask eller skræl kartoflerne, skær riller i dem, uden at skære helt igennem.
4. Kog kartoflerne i 5 min. Hæld vandet fra og tilsæt 2 spsk. olie sammen med 1 spsk. paprika. Rør forsigtigt rundt og læg kartoflerne i et ovnfast fad.
5. Steg kartoflerne i ovnen sammen med farsbrødet.
6. Server skiver af den forlorene hare sammen med kartoflerne og mælkesovsen fra fadet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar