Forleden stod menuen på fyldte pataruller eller cannelloni som de vist egentligt hedder. De er super nemme at lave og en god afveksling til lasagne og pasta m. kødsovs.
Til 3 personer (6 ruller) skal du bruge:
400-500 g. hakket oksekød
2 dåser hakkede tomater (gerne nogen af dem med smag, hvis du bryder dig om dem)
1 stort løg
3 fed hvidløg (mindre kan også gøre det)
frisk basislikum
1 spsk. tørret oregano (brug gerne frisk hvis du har det)
salt + peber
Parmesanost
1 pakke friske lasagneplader.
1. Start med at brune kødet godt i en stegegryde, tilsæt hakket løg, hvidløg, basilikum og salt og peber. Steg godt igennem og tilsæt 3-4 spsk. væde fra de hakkede tomater.
2. Fold lasagnepladen ud og del den i 6 lige store stykker.
3. Fordel kødet midt på hver plade, riv parmesan ost og rul pastarullerne sammen. Placer rullerne side om side i et ovnfast fad.
4. Varm resten af tomaterne i en gryde sammen med oregano og salt + peber. Hæld tomatsovsen over pastarullerne så rullerne er dækket, riv igen parmesan over og sæt fadet i ovnen.
5. Steg pastarullerne i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Tjek at rullerne er blevet møre.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar