torsdag den 22. november 2012

Fyldte pastaruller - Cannelloni


Forleden stod menuen på fyldte pataruller eller cannelloni som de vist egentligt hedder. De er super nemme at lave og en god afveksling til lasagne og pasta m. kødsovs.

Til 3 personer (6 ruller) skal du bruge:

400-500 g. hakket oksekød
2 dåser hakkede tomater (gerne nogen af dem med smag, hvis du bryder dig om dem)
1 stort løg
3 fed hvidløg (mindre kan også gøre det)
frisk basislikum
1 spsk. tørret oregano (brug gerne frisk hvis du har det)
salt + peber
Parmesanost 
1 pakke friske lasagneplader.

1. Start med at brune kødet godt i en stegegryde, tilsæt hakket løg, hvidløg, basilikum og salt og peber. Steg godt igennem og tilsæt 3-4 spsk. væde fra de hakkede tomater.

2. Fold lasagnepladen ud og del den i 6 lige store stykker. 

3. Fordel kødet midt på hver plade, riv parmesan ost og rul pastarullerne sammen. Placer rullerne side om side i et ovnfast fad.

4. Varm resten af tomaterne i en gryde sammen med oregano og salt + peber. Hæld tomatsovsen over pastarullerne så rullerne er dækket, riv igen parmesan over og sæt fadet i ovnen.

5. Steg pastarullerne i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Tjek at rullerne er blevet møre.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar