mandag den 1. oktober 2012

Pst.....

Vil bare lige minde om, at hvis man nu skulle have lyst til at blive fast læser her på bloggen, så er det altså L I I I G E .... derovre til højre man melder sig.

Det er helt vildt nemt. Man trykker bare på TILMELD DIG DETTE WEBSTED

Blogspot er så snedigt indrettet at jeg hver dag kan se hvor mange læsere jeg har. Faktisk er det rigtig mange..... hver dag (læs: mellem 150 og 200, det synes jeg er mange) Desværre kender jeg ikke ret mange af alle jer læsere, hvilket jeg synes er lidt trist.

Jeg kan også se hvilke emner der er mest interessante for mine læsere. Lige p.t. læses der mest om ADHD og kageopskrifter. Især kageopskrifter og madopskrifter i det hele taget er også blandt mine yndlingsemner på de blogge jeg selv er fast læser på.

Jeg har set at nogen bruger beskidte tricks med at udlove gaver, det vil jeg da ikke holde mig for fin til. Derfor sætter jeg en hemmelig-nemlig uber-cool julegave på højkant blandt mine faste læsere.

Jeg trækker lod blandt mine faste læsere 
lørdag d. 1. december


Har du lyst så meld dig :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg melder mig da straks :-) Ikke så meget for det med gaven (men jeg er enig i at alle tricks gælder), mere fordi jeg selv har samme fornemmelse på min blog. Det er simpelt rarest at vide hvem det er der læser med. Og da jeg allerede læser din anden blog, skal jeg selvfølgelig også være med her.

    SvarSlet
  2. Jamen det 'beskidte' trick lokker og opskrifter kan man altid blive inspireret af. Nu som fast læser :-)

    SvarSlet