onsdag den 8. august 2012

Krydderkylling på grillen


Super fantastisk lækker kylling på weberen, kan man lave hvis man er den lykkelige ejer af en kyllingeholder. Det er jeg :-) Og i lørdags fik vi denne saftige sag.

En god kylling krydders på indvendig side af skindet med smør rørt op med hvidløg, citron, frisk basilikum og frisk timian.

Hvidvin eller en god boullion hældes i holderen og kyllingen placeres over.

Små samsøkartofler med skræl, gives et opkog på ca. 5 min. Hæld vandet fra og tilsæt et par spsk. olie, groft salt, lidt friske kviste timian samt evt. lidt gul og rød peber i grove tern. Hæld kartoffelblanding i kyllingeholderen og sæt det hele i grillen ved indirekte varme i ca. 70 min.



Jeg siger dig det er mums :-)

4 kommentarer:

  1. HJÆLP - jeg er lige ved at drukne i mit mundvand!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Så ved du nok hvad du skal have til aften en af de nærmeste dage... :-)

      Slet
  2. Uhmm, det ser også virkelig lækkert ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Birthe

      Det er virkelig lækkert. Kan klart anbefales :-)

      Kh. Anne-Mette

      Slet