mandag den 6. august 2012

Frikadeller m. skinke og chilisauce



Er du træt af frikadeller og kødboller, kommer her et frækt alternativ. Jeg har forkøbt mig i øko svinefars med lav fedtprocent og trænger i den grad til en variation af de vanlige frikadeller og stegte kødboller.

Denne variant er super delikat og kan enten steges på panden eller puttes på spyd og grilles. Vil du have den mere spicy tilsætter du alm. chili og lidt tabasco.

Frikadeller m. skinke og chilisauce (ca. 10-12 stk. alt efter størrelse)

Du skal bruge:

500 g. hakket svinefars (gerne med lav fedt%)
1 æg
1 dl. skinkestrimler
3 spsk. rasp
3 spsk. sød chilisauce
salt og peber

1. Hak skinkestrimlerne en smule og rør en fars af alle ingredienserne.

2. Steg frikadellerne på en pande i en blanding af margarine og olie.

3. Vi fik dem i sandwich med agurk, peber og mayo. Det var nem (og ikke så sund) aftensmad i aften.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar