lørdag den 19. januar 2013

Ugens madPLAN


Her på bloggen vil du fremover kunne følge med i vores madplan. Det er ikke fancy madlavning, det er ment som en hjælp til at finde inspiration til din egen hverdagsmad. I det omfang det er muligt linker jeg til opskrifterne.

Vi har igennem flere år kørt med madplan, vi bruger vores iPad og skriver så ind på ugedagene løbene, nogen gange skifter vi lidt rundt i dagene, hvis vi pludselig har lyst til noget andet.

Der er flere fordele ved at bruge en madplan, bl.a. ved man hvad man skal have handlet, har vi meget i fryseren af en bestemt vare kan jeg nemt planlægge at få det brugt. Mindstemanden har ADHD og lider af appetitløshed, han er derfor altid med til at vælge retter og han har brug for at vide hvad der bliver sat på bordet.

I en lille familie som vores er der ofte rester tilbage. Tidligere spiste vi aldrig rester, men det har vi nu lavet om på. Hver mandag er der nemlig JGS (læs: jænne goe sager aka rester) på menuen, resterne gemmes i en boks i fryseren og man kan så lave hvad man har lyst til.

I disse tider hvor der er store fokus på STOP spild af mad, er det jo oplagt at udgå at smide for meget mad ud, det gøres nemt ved planlægning, nedfrysning og inspiration.

Du finder ugens madplan på fanen øverst til venstre, eller ved at trykke på billedet i i højre side

Bruger du selv madplan, må du MEGET gerne dele her på min blog :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar