I går lavede mindstemanden mad. Opskriften stammer fra en lektion i husgerning, han havde for et stykke tid siden. Såre simpel og nogenlunde velsmagende (svensk pølseret bliver aldrig min yndlingsspise)
Du skal bruge:
5 pølser
1/2 kg. kartofler
1 finthakket løg
1,5 tsk paprika
35 g. tomatpure
1,5 dl. mælk
0,5 dl. madlavningsfløde
1 tsk salt
lidt peber
1. Skræl kartoflerne og kog dem i ca. 20 min.
2. Pil løget, hak det fint og svits det i en gryde med lidt olie
3. Skær pølserne i skiver og tilsæt dem
4. Tilsæt tomatpure, mælk, madlavningsfløde og krydderier
5. Når kartoflerne er kogt skæres de i små tern eller skiver Kom kartoflerne i gryden og lad retten simre i ca. 15 min.
Mindstemanden i gang med madlavningen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar