Efterårskage med Ingrid Marie, kanel og mandler.
Du skal bruge:
120 g. brun farin
50 g. sukker
2 æg
2 tsk. vaniljesukker
180 g. mel
70 g. havregryn
2 tsk. bagepulver
0,5 tsk. kanel
100 g. smeltet smør
1 dl. mælk
Pynt med:
2 Ingrid Marie æbler i tynde både
2 spsk. hakkede mandler
1 spsk. brun farin
1 spsk. hvidt perlesukker
1. Rør sukker, brun farin, vanilje og æg luftigt og lyst. Rør indtil sukkeret er opløst. Tilsæt derefter mælk og rør kort.
2. I en skål blandes mel, havregryn, bagepulver og kanel. Vend det i sukkerblandingen med en dejskraber.
3. Smelt margarinene og vend den i til sidst - lad den lige køle et øjeblik først.
4. Hæld dejen i en springform (ca. 24 cm. i diameter)
5. Skræl æblerne og befri dem for kernehus. Skær dem i tynde både og drys med 1 spsk. brun farin.
6. Pynt kagen med æblebådene og drys med hakkede mandler og hvidt perlesukker.
7. Bag ved 180 grader i 30-35 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar