søndag den 26. august 2012

Anbefaling af Djurs Sommerland

Selvom vi bor helt oppe nordpå og i tæt afstand til Fårup Sommerland, blev vi i år enige om at prøve noget nyt, prøve noget andet. Mindstemanden fik tilbuddet om at han kunne vælge mellem Legoland eller Djurs Sommerland og han valgt lidt overraskende Djurs Sommerland.

Afsted med os det gik, en skøn solskins lørdag i august. Da vi ankom lige til åbningstid kl. 10.00 så det lidt vildt ud på P-Pladsen og der var lange køer ved indgangen. Det gik heldigvis utroligt hurtigt så meget hurtigt var vi inde og igang.

Djurs Sommerland er noget anderledes end Fårup som er omgivet af høje træer og er mere "skov-agtig" og rustik i indretningen. I Djurs er der store nyklippede plæner, flotte og velholdte blomsterbede og store krukker med sommerblomsterbede. Stierne er brede og der er god plads. Når man bevæger sig fra område til område er der hele tiden noget spændende at se og opleve. Der er rigelige bænke og mulighed for kaffeindkøb for os som ikke er til alle de fartvilde forlystelser. Det blev aldrig kedeligt at sidde at vente.

Lige ankommet og klar til "angreb"

første tur.. men her gælder ordsproget. Den der ler sidst ler bedst. Senere var det Jonas tur 


Tarzan-stien klarede min tarzan i fin stil

Så blev de våde - igen....

Og så var det Jonas tur til at blive våd

Sidst på dagen..

Familien samlet
Forlystelserne var mange og alsidige dog er der flest til mindre børn. Vi nød hele dagen, lige til lukketid kl. 20:00. Jeg har på fornemmelsen at det ikke er sidste gang vi har besøgt Djurs, det på trods af den lange vej vi jo har heroppe fra.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar