tirsdag den 24. april 2012

Opdatering på afprøvning af kædedynen


Kædedynen er stadig en succes. Mindstemanden sover godt og falder utroligt hurtigt i søvn, UDEN sovepille. Jeg kan faktisk ikke mindes at han nogensinde før er faldet så hurtigt i søvn.

Jeg er imponeret over så lydløs den er.

På minussiden er at den er tung (hvilket jo er meningen) men det gør den altså også bare lidt uhåndterlig.

3 kommentarer:

 1. Hej Anne Mette
  Er glad for at høre at dynen virker efter hensigten. Vi har en kugledyne "til låns" til vores mellemste. Hun er en pige på 6 år der er meget gang i, men desværre har meget svært ved at falde i søvn så nu håber vi den kan hjælpen hende. Hvordan fandt i ud af jeres dreng har ADHD? (hvis jeg må være så fri at spørge)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 2. Hej Susanne

  Hvis ikke i bryder jer om kugledynen, skulle i prøve kædedynen, den virker ihvertfald her.

  Det med diagnose er noget langstrakt. Det var hans dagplejemor da han var ca. 2 år der synes han opførte sig anderledes end de mange børn hun havde haft igennem 30 år. PPR kom på sagen og lavede mange observationer, han startede i en minigruppe i en børnehave sim fortsatte det tætte samarbejde med psykolog, børnelæge og fys. Han fik diagnosen da han var ca 4 år.

  Kh. Anne-Mette

  P.S. Du er velkommen til at kontakte mig på mail hvis du har lyst :-)

  SvarSlet
 3. Hej Anne-Mette!

  Jeg håber stadig det går godt med dynen. Jeg har netop aftalt med fys. i PPR, at hun får en hjem Zenia skal prøve. Og vi skal også have testet hvordan kugledynen virker for hende. Hun sover elendigt om natten, hvilket medfører en masse negativt i dagligdagen. Så nu skal det prøves... Jeg håber på mirakler :)

  Knus Tille

  SvarSlet