Inden trævlerne blev siet fra, lå kernerne i vand |
Jeg brugte kerner fra 2 græskar (de store orange, aner ikke hvad de hedder).
1. Start med at fjerne alle trevler, jeg tog en stor skål, fyldte den med vand og hældte alle kerner deri. Det var derefter nemt at tage kerner op i en si, da de flyder ovenpå. Gør det et par gange med nyt vand.
2. Når kernerne er skyllet godt og helt fri for trævler stilles de til afdrypning i en si.
3. Når de er nogenlunde tørre bredes de ud i en bradepande beklædt med bagepapir, drys med BBQ krydderi eller salt (eller hvad du nu har lyst til)
4. Rist dem i ovnen i ca. 30 min. ved 175 grader. vend rundt i dem nogen gange undervejs. Kernerne er færdige når de er blevet gyldne og siger "kliklyde"
Kerner befriet for trævler og klar til afdrypning |
På vej i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. |
Hvor lyder det bare lækkert - tak for en supergod idé! Det må prøves :-)
SvarSletMed hensyn til Disqus, så behøver du kun at skrive navn og en e-mail adresse, men det er rigtig fint, at du skriver din blogadresse! Din kommentar gik fint igennem.