søndag den 29. marts 2015

Popcorn shrimps - Popcorn rejer


Faldt over denne lækkerbisken i blogland, og det var da helt sikkert noget der skulle afprøves. Jeg improviserede en dej, da dejen i opskriften var med øl og det havde vi ikke lige på lager. 

Som spice brugte jeg BBQ da det er det vi bedst kan li' herhjemme og så passede det med Tennessee  BBQ sauce til.

Vi spiste dem som aftensmad, men det er nok nærmere en snack eller forret, en middagsret er det ihvertfald ikke så jeg tænker vi alle skal have en ostemad lidt senere.

Anyway super lækker snack og det er helt sikkert ikke sidste gang vi har lavet popcorn shrimps.


Jeg brugte:

400 g. rejer i lage

1 æg
0,5 dl. majsstivelse (Maizena)
1 dl. hvedemel
1 dl. mælk
nip salt
nip sukker 
BBQ krydderi

1. Afdryp rejerne grundigt og lig dem på et stykke køkkenrulle. Put dem derefter i en skål og drys med dit farvoritkrydderi - jeg brugte som sagt BBQ

2. Lav dejen ved at piske alle ingredienserne sammen. Hæld dej og rejer sammen og rør med en gaffel, sørg for at alle rejer er godt dækket af dej.

3. Varm olie op i enten en gryde eller brug en friture. Steg små klatter af 2-3 rejer i olien, de skal have 2-3 min. Læg dem på fedtsugene papir og spis mens de er varme.

Jeg serverede Tennessee BBQ sovs og sød chilidressing til.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar