Super nem og lækker hverdagsret.
Til 4 personer skal du bruge
4 små brystfileter delt i store stykker (eller 2-3 store)
1 kg. nye danske kartofler, gerne små ellers del dem i halve/kvarte
En håndfuld cherrytomater
2-3 fed hvidløg (alt efter smag)
25 g. smør
Krydderi efter smag
1. start med at koge kartoflerne næsten møre i let saltet vand. Sørg for at de er nogenlunde ens i størrelsen.
2. mens kartoflerne koger, bruner du kyllingen på en stegepande, krydder godt med dit yndlingskrydderi.
3. når kartoflerne er kogte hælder du dem i et fad, sammen med smør, tomat, hvidløg og krydderi.
4. fordel kyllingestykkerne ovenpå og sæt i ovnen ved 200 g. i ca. 20-25 min.
Sommerdressing:
2,5 dl. creme fraiche 18%
1 bundt purløg
salt og peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar