I går fik vi marineret flanksteak med sommersalat og sommerdressing. Sommersalaten er ny, den har jeg ikke lavet før, den opstod i mit hovede da jeg var ude og handle. Sommerdressingen er en KLASSIKER hjemme hos os, den spises næsten dagligt igennem hele sommeren.
Ingredienserne til sommersalat |
ca. 16 små nye kartofler, kogt og afkølede og delt i kvarte.
en håndfuld forårsløg i ringe
en håndfuld blommetomater på stilk (jeg køber altid San Mareno fra Princip i Føtex)
en håndfuld feta i tern (jeg bruger den hvide Puck i blok og skærer selv i tern, den er blød og cremet)
oliven efter smag (jeg bruger dem med mandler indeni)
Blad alle ingredienserne lige inden servering, drys med rigeligt purløg.
Sommersalat klar til at bive spist |
Feta-hapsere |
Cremefraiche 18%, ca. 2 dl.
2 fed presset hvidløg
1 tsk. dijonsennep
salt og friskkværnet peber efter smag
rigeligt purløg fra haven.
Røres sammen og trækker på køl min. ½ time inden servering.
Sommerdressing |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar